Skip to main content

Dexion Romania ajunge la 300 angajati

Dexion Storage Solutions, ramura din Romania a Constructor Group, cu sediul in Rasnov, Brasov, a inregistrat o crestere semnificativa in ultimii ani, determinand compania sa creasca numarul de angajati pentru a se conforma cererii.

Liderul pietii de Solutii de Depozitare din Romania, Dexion a atins de curand un nou prag psihologic, angajand peste 300 de persoane in sediul sau din Romania, ca rezultat direct al cresterii cotei de piata, a diversificarii produselor si a unui rol crescut in cadrul intregului Constructor Group.

“In ultimii cativa ani, am obtinut constant contracte importante si am crescut rapid, deci a trebuit sa crestem mana de lucru pentru a ne asigura ca putem continua sa oferim clientilor produse si servicii de calitate. De asemeni, am investit semnificativ in produsele noastre de-a lungul ultimilor ani, pentru a ne asigura de faptul ca acestea corespund cu cerintele pietei si pentru a oferi pietei logistice o noua generatie de echipamente de depozitare de inalta calitate.” a spus Brian Howson, General Manager la Dexion Storage Solutions.

Compania a fost infiintata in 2006 ca parte a procesului de relocare a fabricii din Marea Britanie. Dexion a trecut printr-o serie de prefaceri pana cand a fost achizitionata in 2010 de catre grupul norvegian Constructor Group. Dupa ce a rezistat cu success dificultatilor economice globale, Dexion Romania este la fel de puternica azi ca intotdeauna, oferind o gama variata de produse, realizate in unitatea sa moderna de productie. Aceasta gama cuprinde de la sisteme de rafturi, la solutii in consola de tip cantilever pentru bunuri lungi, solutii de de depozitare semiautomata a marfii paletizate, precum si o gama larga de accesorii standard si la comanda ce sunt vandute in cadrul intregului grup.

Unitatea de productie din Rasnov gazduieste si alte departamente majore cu un rol essential in succesul grupului, cum ar fi Centrul de Suport Vanzari, o echipa de 45 ingineri talentati, care realizeaza desenele pentru toate proiectele ofertate de catre birourile de vanzari ale Grupului, exhipa de R&D a Grupului care proiecteaza noile produse Dexion si Laboratorul de Testare care asigura ca aceste noi produse sunt realizate in concordanta cu cele mai stricte reglementari in domeniu.

Solidificandu-si pozitia de lider al pietei romanesti de solutii pentru depozitare si centru major de afaceri pentru intreg Constructor Group, Dexion Storage Solutionsurmareste noi etape de extindere a activitatii in anii urmatori.

Related news
Latest news