Skip to main content

Aveți nevoie de asistență pentru orice probleme de sănătate, siguranță și mediu? Este o parte integrantă a ofertei Dexion pentru a asigura un impact pozitiv asupra performanței generale a afacerii dvs.

Asigurarea faptului că aveți principii robuste de sănătate și siguranță este esențială pentru crearea unui mediu de lucru etic și legal. Există bineînțeles avantaje clare. Ați aplicat practicile și procedurile corecte și veți fi pe cale să:

  • reduceți numărul de accidente și a problemelor de sănătate
  • mențineți niveluri adecvate de resurse

Cu toate acestea, pentru noi, sănătatea și siguranța depășesc doar asistența în ceea ce privește funcționarea și întreținerea în siguranță a produselor noastre. Pentru noi, este vorba de livrarea unui pachet complet. Lucrând cu dvs., putem oferi servicii care vă permit:

  • Health & safetySă desfășurați cursuri de siguranță locale - pentru toți angajații și operatorii
  • Realizați inspecții periodice - îndeplinind cerințele legale prin asigurarea siguranței pentru întregul ciclu de viață al produsului
  • Ajutați la evaluarea și documentarea factorilor de risc
  • Furnizați calcule și documentație  complete
  • Oferiți îndrumări privind legislația în materie de sănătate și siguranță care înconjoară produsele noastre

Toate organizațiile de producție care fac parte din Constructor Group sunt certificate și au respectat politicile de calitate, de sănătate și securitate și de mediu care pot fi puse la dispoziția dumneavoastră.

O cultură care susține afacerea dvs.

O cultură pozitivă este încurajată în cadrul echipei Dexion și este susținută activ de către conducerea superioară. Pe măsură ce afacerea noastră continuă să evolueze, ne adaptăm continuu și ne schimbăm procesele pentru a ne asigura că propriile noastre considerații de sănătate și siguranță sunt îndeplinite.

Ce spun clienții noștri

„Boots a ales Dexion pentru prețurile competitive, design și capacitatea de a ne oferi o soluție completă la cheie. Dexion avea cunoștințe foarte bune referitoare la cerințe și ne-a susținut pe parcursul întregului proiect.”
- Dominic Reilly, Manager de proiect, Boots Group

Certificări și Premii