Skip to main content

Dexion continuă să sprijine mediul înconjurător

Dexion a organizat încă o dată, după succesul activității de anul trecut, o acțiune de igienizare a unei locați din zona Râșnovului.

Dexion Continues to Support the Environment130 de persoane au luat parte la această acțiune, cele mai multe dintre ele fiind voluntari Dexion, cărora li s-au alăturat angajați Goscom Cetate Râșnov și soldați de la Unitatea Militară din apropiere. Ei au fost împărțiți în grupuri, fiecărui grup fiindu-i alocată o anumită zonă și o sarcină specifică.

Un număr impresionant de 1000 de saci de gunoi, care înnecau pădurea, a fost adunat de către trupa de voluntari. Deșeurile au inclus anvelope auto, scaune de toaletă, cabluri și multe altele, care fuseseră aruncate cu nepăsare, în mediul înconjurător. 

Tone de gunoaie au fost adunate cu grijă sâmbăta trecută din pitoreasca zonă Pârâul Rece, sortate pentru reciclare și apoi transportate.

Dexion Continues to Support the Environment"Mâinile care muncesc sunt mai valoroase decât gurile care vorbesc" au dovedit voluntarii Dexion care au înfruntat munții de deseuri pentru a restabili frumusețea naturală a împrejurimilor Râșnov-ului.

Activitatea de voluntariat Dexion a fost sustinută de către Sorin Bălășescu - comandant al Unității Militare 01751 Rasnov, care a furnizat forță de muncă suplimentară , de Liviu Butnariu - Director General al Goscom Cetate Râșnov, care a oferit cu amabilitate mijloacele de transport pentru deșeurile colectate cât și de primarul Râșnovului, Adrian Veștea.

"Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei care au participat la acțiunea de sâmbătă. Mulțumită eforturilor lor am reușit să strângem mai mult de 1000 de saci de deșeuri și curăța o cantitate mare de vegetație uscată de la Pârâul Rece și din zona înconjurătoare. Sunt sigur că eforturile lor și munca lor grea vor servi drept un exemplu pentru alții. Sunt mândru de angajații Dexion, care, încă o dată au acceptat provocarea și au acționat ca o echipă, sacrificându-și timpul liber pentru a ajuta la menținerea unui mediu curat și sănătos. " a declarat Brian Howson, General Manager al Dexion România.

 

Related news
Latest news