Skip to main content

Asigurarea că echipele dvs. înțeleg importanța siguranței depozitului este fără îndoială una dintre prioritățile cheie. Nerespectarea acestui lucru poate duce la deteriorarea bunurilor dvs. și la accidente sau vătămări corporale.

Fiecare membru al echipei dvs., inclusiv depozitul dvs. și managerii operaționali, trebuie să înțeleagă importanța de a fi conștienți de siguranță în orice moment în cadrul instalației dvs., realizând, de asemenea, pe deplin consecințele potențiale, dacă nu sunt.

Din fericire, cursurile și seminariile noastre sunt concepute pentru a vă asigura că oamenii dvs. sunt pregătiți pentru toate evenimentele posibile. Fie că este vorba despre un seminar pentru o nouă echipă, un curs de perfecționare pentru o echipă existentă, fie pur și simplu pentru a asigura respectarea unor modificări legislative stricte.

Pentru a sprijini acest lucru, cursurile noastre riguroase de instruire și seminarii pot avea loc la:

  • Birourile noastre
  • Sediul dvs. pentru a minimiza cheltuielile de transport și întreruperea activității
  • O locație externă potrivită 

Ce spun clienții noștri

„Suntem fericiți că am încredințat nevoile noastre de depozitare experților Dexion. Designul inovator al acestora și experiența specialiștilor Dexion ne-a convins, astfel încât ne-am decis să instalăm echipamentul Tornado în depozitul nostru. Această decizie a avut drept consecință o creștere semnificativă a vitezei și preciziei operațiilor de extracție, ceea ce ne-a permis să utilizăm mai bine spațiul nostru de depozitare. Echipamentul Tornado este un exemplu minunat de genialitate inginerească și suntem foarte mulțumiți de performanțele sale. Dexion s-a asigurat că acest echipament a fost instalat de asemenea manieră încât să corespundă cât mai bine nevoilor noastre de depozitare.”
- Iulian Drăgan, reprezentantul Wipro responsabil de acest proiect.

Certificări și Premii